Sense & Mind biedt regelmatig verdiepende en inspirerende workshops zoals: Yoga Nidra, Meditatie, Face Yoga, mini-retraites en ademhaling. 

Groepen: Deze workshops zijn ook geschikt als bedrijfs- of teamuitje en voor een vrijgezellenfeestje. Je kunt hiervoor contact opnemen om samen een geschikte datum te plannen en het programma te bespreken.

Ook met fysieke klachten kun je deelnemen. Bel of mail me gerust wanneer je wilt overleggen.

Je kunt me bereiken via: info@fleurkooiman.nl of 06-53907407.

Recensies:

Super fijne relaxte sfeer, vakkundig door Fleur gegeven op een mooie locatie in Rhoon. Zeker aan te raden om te proberen. Heerlijk ontspannend voor body & mind.

Miranda Van IJsselmuide van Balen

Vandaag de Hemelvaart yoga workshop (Yoga XL + Yoga Nidra) gedaan bij Fleur Kooiman. Zeer de moeite waard geweest. We begonnen met Hatha yoga, waardoor we goed wakker werden gestrekt. Daarna Yoga Nidra voor een prettige ontspanning. Na de workshop werden we verwend met heerlijke zelfgemaakte lekkernijen van Fleur en de hele workshop was er thee.
Ik hoop dat er meer workshops door Fleur worden gedaan. Het is voor herhaling vatbaar!

Barbara Ronteltrap

Ik heb een yoga workshop gevolgd bij fleur. Ze weet veel sfeer in haar les te leggen, heeft een fijne stem bij de geleide meditatie en haar lekkernijen, zelf gemaakt, zijn zooooooo lekker. Dit wordt een herhaling.

Marga zwerus