Ontspansessies
Diepe ontspanning ervaren kan tijdens de ontspansessies in de sfeervolle studio van Sense & Mind.

Wat gaan we doen?
Alleen of met een kleine groep doen we verschillende geleide meditaties, visualisaties, lichte rekoefeningen, ademhalingsoefeningen, Yoga Nidra (geen fysieke inspanning, je blijft liggen) en ontspanningsoefeningen. Iedere sessie is anders.

Ik begeleid je op zachte, vriendelijke wijze. Hierdoor kun je diepe ontspanning ervaren, zodat het deel van je zenuwstelsel dat gericht is op ontspanning (para-sympatische zenuwstelsel) weer geactiveerd wordt. We zijn gewend de hele dag aan te staan en op deze manier mag ontspanning weer normaal worden voor het lichaam. De balans komt terug.

Waarom?
Omdat het een enorme fijne ervaring is wanneer je een niveau van ontspanning en verbinding bereikt, waar van je wellicht niet wist dat het bestond.

Voor wie?
Deze lessen zijn geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een moment om de aandacht naar binnen te keren, stil te worden en weer op te laden.

Met name mensen met een hoge lichaamsspanning, fysieke klachten, slaapproblemen, psychische klachten zoals angst, depressie, burn-out en/of mensen die moeite hebben met hun hooggevoeligheid kunnen hier baat bij hebben.

Het gevolg
Wanneer je dit gedurende langere tijd regelmatig doet, ervaar je een sterkere verbinding met jezelf en je omgeving. Je wordt krachtiger, je intuïtie neemt toe, je blijft beter in balans, bent minder angstig, weet beter wat je wilt en het lukt je om de stappen te ondernemen die nodig zijn. De energie gaat weer stromen. Het zenuwstelsel mag tot rust komen en er kunnen nieuwe neurale netwerken aangemaakt worden in de hersenen. Er is ruimte om dingen los te laten.

Na afloop is er thee en de gelegenheid om ervaringen te delen.

Tijd: dinsdag 20.30 – 21.30 uur

Bij voldoende interesse start er een les op woensdag van 11.00 – 12.00 uur. Op vrijdagavond is er eens per maand een workshop.

Op dit moment zijn de groepslessen online. De privésessies zijn live in de studio.