Luisteren naar je intuïtie: Waar heb je behoefte aan? Wat wil je de komende tijd?
De nieuwe maan zorgt voor een minder bruisende energie. Er is meer kracht om naar binnen te keren. Je kunt denken vanuit droomdoelen en nieuwe mogelijkheden.

Start bijvoorbeeld met opruimen. Zowel in je huis als je hoofd. Maak ruimte voor iets nieuws, een reis, een carrièreswitch, een cursus. Dit is het moment om een nieuwe weg in te slaan en nieuwe plannen te maken. De nieuwe maan gaat over je aandacht richten op jezelf, op jouw binnenwereld. Over luisteren naar je intuïtie.

We starten met een visualisatie waarbij je een intentie plaatst, of een doel voor ogen houdt: hetgeen jij graag zou zien in je leven. Je krijgt helder wat voor jou van belang is. Visualiseren, opschrijven en koesteren. Zo komt de focus op plannen, dromen en wensen.

Meditatie
De positieve effecten van meditatie zijn krachtig. Je mag gedachten en zorgen los laten en ruimte maken voor nieuwe ideeën en plannen

Yoga Nidra
Letterlijk vertaald betekent Yoga Nidra ‘Yoga slaap’. Deze bijzondere yogavorm (je ligt alleen maar op je rug) brengt je in de aller diepste staat van ontspanning. Het lijkt alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Bij Yoga Nidra balanceer je dus als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. En daar rust je echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk. Het is de meest relaxte staat waarin je kunt zijn terwijl je volledig bij bewustzijn bent.

Je kunt een staat bereiken waarin ervaringen en fragmenten van herinneringen worden verwerkt, de spierspanning en stress in het lichaam afneemt en de bloeddruk en hartslag daalt.
Tijdens de Yoga Nidra werk je met een Sankalpa, ofwel een positieve intentie. Omdat je contact maakt met je onderbewuste kan deze intentie op een dieper niveau door werken.

Na afloop is er thee met iets lekkers, zodat je op je gemak na kunt praten.

Kun je deze dag niet? Geef gerust aan dat je interesse hebt, deze workshop wordt regelmatig georganiseerd.

De sfeervolle studio is gelegen aan de achterdijk 39 in Rhoon.
De kosten voor deze workshop zijn: € 15,00.

Aanmelden kan via messenger, info@fleurkooiman.nl of 06-53907407.

Meer informatie vind je op: www.senseandmind.nl/workshops/