Face Yoga

Face Yoga is een mooie manier om je huid te verwennen en je natuurlijke schoonheid te behouden. Regelmatige beoefening van Face Yoga draagt bij aan een strakkere, gezonde huid. Naarmate we ouder worden verliest de huid elasticiteit, volume en ontstaan er fijne lijntjes en rimpeltjes. Door middel van Face Yoga train je je gezichtsspieren waardoor deze de huid van binnenuit vullen. Dit kan zorgen voor herstel van volume, contouren, zachtere lijntjes, aanmaak van collageen, ontspannen spieren en gecorrigeerde bewegingen. Face Yoga leert je hoe je je gezichtsuitdrukkingen beheerst en je in de toekomst rimpeltjes helpt voorkomen.

Face Yoga wordt in Korea en Japan ingezet vanwege het behoud van schoonheid. De Chinese traditie is echter gericht op onze gezondheid. Volgens de duizend jaar oude Chinese gezondheidsleer staan de verschillende gebieden in je gezicht in verbinding met je organen, net als in je voeten (voetreflexologie) en je handen. Door deze gebieden te activeren en te ontspannen, ontspan je de delen in je lichaam waar deze gebieden mee verbonden zijn.

De delen van je gezicht reflecteren ook je emoties. Elke keer dat je een emotie hebt, maak je een micro expressie. Dit zijn vaak patronen. Face Yoga maakt je bewuster van de gezichtsuitdrukkingen die bij deze emoties horen. Hierdoor kun je ontdekken dat een frons wellicht ontstaat vanuit peinzen of hangende mondhoeken vanuit ontevredenheid. Door deze delen regelmatig te activeren kun je balans brengen in je emoties.

Wat gaan we doen?

  • Hatha Yoga poses die bijdragen aan een gezonde huid
  • De gezichtsspieren trainen van je voorhoofd, rond je ogen, wangen, mond, lippen, nek en kaaklijn
  • Jezelf een gezichts- en hoofdmassage geven
  • Een meditatie gericht op het ontspannen van de verschillende delen van het gezicht en daarmee ook ontspanning van het lichaam

Aanmelden kan via: info@fleurkooiman.nl of 06-53907407.

Kosten: € 22,50

De beschikbare data kun je vinden in de agenda.