Wat heb je nodig aan verandering en verbetering voor een waardevol leven? Een leven dat voldoening geeft? En hoe kun je dat bereiken?

Samen kijken we naar jouw behoeften ten opzichte van de huidige situatie. Ik leer je stil te worden, om rust te vinden in jezelf. Wanneer je weet hoe die stilte aanvoelt, kun je er zelf makkelijker bij terug komen.

We zijn geneigd om continu onze zintuigen naar buiten te richten. Soms als vlucht, vaak als gewoonte. Daarbij vergeten we te ervaren wat er binnen in ons omgaat.

Wanneer we met onze aandacht naar binnen keren ontdekken we dat er achter de onrust stilte en vertrouwen is. Van daaruit herken je eerder de neiging tot gedachtenpatronen, beperkende overtuigingen, lastige gewoontes en raak je minder overspoeld door zware emoties. Dan ontstaat er ruimte voor intuïtie, ontspanning en herstel van het lichaam.

Dankzij gesprekken en diverse oefeningen kom je terug bij je intuïtie en weet je wat goed voor je is. Van hieruit ontstaat ontspanning, persoonlijke (spirituele) ontwikkeling, motivatie en inzicht in gedrag. Vanuit rust en vertrouwen wordt je missie, je levensdoel, helder.

Je krijgt simpele, korte oefeningen aangereikt om te ontspannen, in beweging te komen of om juist even stil te staan. Hierdoor krijg je meer inzicht in de signalen van je eigen lichaam en kun je ernaar gaan luisteren.

De sessies zijn een combinatie van:
Ontspanningstechnieken, gesprekken, meditatie, stoelmassage, een chakraopstelling, ademhalings- en lichaamsgerichte oefeningen. Dit in overleg en afhankelijk van je behoefte.

Ons lichaam vertelt ons wat we nodig hebben. Alleen luisteren we soms niet goed.

We starten met een vrijblijvend intakegesprek van 20 minuten. Dit kan telefonisch of via facetime/skype. Zo kun je kennis maken met mijn werkwijze en kijken we of je op de juiste plek bent.

De afspraken vinden plaats eens in de twee weken en zijn online of live in de studio. Je krijgt na elke afspraak praktische oefeningen mee specifiek voor jouw situatie. Halverwege het traject gaan we na hoever je bent in je ontwikkelingen en evalueren we.

Bel, mail of app me voor een kennismakingsgesprek: 06 – 53 907 407 of info@fleurkooiman.nl

Recensies

“De gesprekken bij Fleur hebben mij heel veel gebracht. Iedere keer weer gaf zij mij nieuwe inzichten doordat zij goed wist in te spelen op wat er op dat moment nodig was. Ze stemde haar oefeningen hierop af. De inzichten die ik hierbij kreeg waren direct in de praktijk toe te passen. Dit gaf mij een enorme boost, rust, vertrouwen en zelfvertrouwen. Het waren soms angstige hobbels, but I survived. Dankzij de begeleiding van Fleur heb ik een mooie persoonlijke ontwikkeling ondergaan. Een respectvolle coach, een echt luisterend oor en zeer vakbekwaam.“

Vrouwelijke ondernemer (1975), Capelle a/d IJssel

“Fleur is echt een hele fijne coach. Ze luistert geïnteresseerd en oordeelt niet. Mijn doel was om balans te vinden tussen werk & ontspanning, zodat ik voldoende momenten creëer om op te laden. Door onze gesprekken & de ademhalingsoefeningen ben ik me hier veel bewuster van geworden. En ja, ik heb besloten om toch de vriendschap met mijn grote vriend ‘de Innerlijke Criticus’ te verbreken.”

Vrouwelijke ondernemer (1982), uit Rotterdam

‘Maart 2019 ben ik bij Fleur terecht gekomen. Ik raad zeker iedereen aan om naar Sense & mind te gaan en te ervaren wat het je brengt.

Ik ben Fleur erg dankbaar, want ze heeft me nu al in een paar coaching gesprekken verder gebracht. Door haar begeleiding lukte het me weer om het vertrouwen in mijn eigen lichaam terug te vinden en mezelf weer te zijn na gezondheidsproblemen.  

Ze weet precies de juiste oefeningen en de juiste adviezen en tips te geven. Dat wat ik nodig heb om verder te komen. Zo fijn en ook zo bijzonder mooi om dat te mogen ervaren! Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. 

Mijn eerste indruk was dat Fleur zoveel rust en kalmte uitstraalt. Ze weet precies waar ze het over heeft en geeft de handvatten die ik nodig heb. Ook de locatie van Sense & Mind is top. 

De ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen, in combinatie met de woorden van Fleur, brengen mij veel verder. Gedachtes kan je uitzetten, ontspannen wordt een gewoonte, keuzes maken die bij me passen wordt makkelijk en je leert nog zo veel meer. 

De oefeningen, tips en adviezen brengen mij pure ontspanning, rust en balans. Zo leert ze me omgaan met mijn hooggevoeligheid. En dat is fijn want meestal ga je maar door in je gewoonte of in het dagelijkse leven. 

Ook de avonden met meditatie/ontspanningsoefeningen zijn heel fijn. Ik leer zoveel. Wat ook fijn is, is dat je daarna thuis zelf kan gaan oefenen. Zodat het je meer rust en ontspanning geeft en je er beter in wordt.’

Denise